Activiteiten

 RUIMTE
Naast vijf tentoonstellingen per jaar presenteert Galerie Van Strien een ruime collectie schilderijen, grafiek, keramiek en glas. Bij de keuze van de te exposeren werken laten de galeriehouders, Berber en Peter van Strien, zich leiden door hun gevoel voor kwaliteit en een voorkeur voor hedendaagse figuratieve kunst. De verschillende, in elkaar overlopende vertrekken over drie etages nodigen de bezoeker uit tot een spannende rondgang. Galerie Van Strien biedt kunst en bezoeker de ruimte!
 
KUNST OP ZICHT
Galerie Van Strien biedt haar bezoekers de mogelijkheid een eventueel aan te schaffen kunstwerk vrijblijvend enkele dagen in huis te hebben. Wij komen ook graag met een aantal werken bij u thuis om u, beter dan in de galerie, in staat te stellen om te zien welk werk het best in uw interieur past. We adviseren u graag, ook als het gaat om kunst in kantoor of directiekamer.
 
KUNSTKOOPREGELING
De galerie biedt u een renteloze betalingsregeling. Afhankelijk van de hoogte van het bedrag betaalt u uw aanwinst af in 12, 24 of 36 maandelijkse termijnen.
 
 
 
 ACTUEEL
 
Zondag  3 maart:   FFESTELIJKE OPENING  van onze voorjaarstentoonstelling. Met Alexander Bobkin, Francis Kilian, Irene Veltman , schilderijen en Marieke Geerlings, keramische beelden
 
 
Zondag 17 maart :  KUNST IN DE HUISKAMER met Han van Hagen en zijn nieuwe kunstvoorstelling: 'Rembrandt en trawanten'   Bijdrage € 10.- incl drankje&hapje.
Opgave info@galerievanstrien.nl   of  0591 551630
 


SITES
 
http://www.woestenledig.com 21-2-2014  'De krochten van de geest ' door Joep van Ruiten 


IN DE BUURT   
 
Van Goghhuis, Nieuw Amsterdam, http://www.vangogh-drenthe.nl                                   
In 1883 bracht Vincent van Gogh enkele maanden door in het logement Scholten te Nieuw Amsterdam.
 
Eén van de twee gebieden in Nederland waar nog levend hoogveen is. Een wandeling waard!
 
 
Golfhotel Green Meet's Erica http://www.greenmeets.nl
 
Industrieel Smalspoor Museum Erica  http://www.smalspoor.nl